Лазерни процедури за стягане на лице

Начало Лазерни процедури

Лазерни процедури за стягане кожата на лице

Добре известният лазер GENTLE YAG, Ви дава възможността активно да върнете часовника на стареещата кожа. Използвайки светлинна енергия за стимулиране синтеза на нов колаген дълбоко под повърхността на кожата Ви, GENTLE YAG може да стегне кожата на лицето, ръцете, корема и краката. Това е идеално решение за постигане на младежки и здравословен външен вид без хирургична интервенция.

Как работи GENTLE YAG?

Лазера използва безопасна, светлина за дълбоко дермално загряване. Това загряване причинява незабавна контракция на колагена, което води до по-стегната кожа. По време на процедурата, повърхността на кожата (епидермиса) е защитена посредством непрекъснатото охлаждане. След процедурата синтеза на нов колаген води до последващо стягане и подобряване вида на отпуснатата кожа, бръчките и фините линии.

Кои зони се повлияват най-добре от процедури с GENTLE YAG?

Много зони от тялото с отпусната кожа се третират успешно с GENTLE YAG. Особено добре се повлияват линията на челюстта, шията, корема.

Какви пациенти могат да се подлагат на тази процедура?

Процедура с GENTLE YAG загрява тъканта под кожната повърхност и на практика могат да бъдат третирани мъже и жени на всякаква възраст и с различен тип кожа.

Колко процедури са необходими?

При някои пациенти дори само една процедура дава много добри резултати. Вашият терапевт ще Ви посъветва за броя и честотата на препоръчваните процедури за оптимални резултати.

Какво се усеща по време на процедурата?

С всеки импулс  с GENTLE YAG ще усещате кратко парване.

Какво се случва след процедурата? Има ли странични ефекти?

Непосредствено след процедурата може да забележите зачервяване и леко подуване на третираната зона. И двете трябва да изчезнат до няколко часа.

Кога ще видя резултатите?

След процедурата резултатите се виждат незабавно. Въпреки това, при повечето пациенти резултатите се проявяват постепенно в период от две до четири седмици, когато се образува нов колаген и кожата се стяга.

ЦЕНОРАЗПИС - ЛАЗЕРНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА СТЯГАНЕ КОЖАТА НА ЛИЦЕ

Лазерни терапии за лице – Gentle YAG – Candela

Лазерна процедура за стягане на кожата и стимулиране на колаген
ЗонаЦена
Лице300 лв.
Шия250 лв.
Деколте200 лв.
Около очите150 лв.