Криолиполиза COOLTHECH

Начало

Криолиполиза COOLTHECH

КРИОЛИПОЛИЗА – иновативен метод за скулпториране на тялото чрез замразяване на мастните депа в тялото ( безоперативна липосукция )

Криолиполизата е неинвазивна алтернатива на липосукцията и безболезнена криогенна технология, която елиминира излишната мазнина. Ефективно редуцира локални мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане до -8 градуса по Целзий в комбинация с вакуум. Криолиполизата действа като постепенно извлича телесната топлина от подкожните нива на мазнините. Целта на процедурата е трайно намаляване на подкожните мастни депа в третирана зона.

КАК РАБОТИ:

Съответният апликатор засмуква мастните тъкани чрез вакуум, който временно намалява кръвообращението и спомага за криотерапията. Съответната област се охлажда без болка до – 8 градуса по Целзий за по-малко от една минута, като самата процедура е с продължителност 70 мин. Генерира се охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура. Целта  е чрез замразяването на 3 от 5-те основни мастни киселини да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона при първа процедура. Вакуумът на апликатора засмуква само излишните мазнини, като намалява притока на кръв в зоната на третиране и по този начин замразява засмуканите мастни клетки. След тази обработка започва естествения процес на апоптоза на адипоцитите (програмирано унищожавана на мастната клетка от организма) на изхвърляне на мазнините чрез лимфната система. Методът е базиран на естествените процеси на тялото. Мазнината се отделя и изолира, а останалите тъкани остават защитени.

Как се извършва процедурата с cooltech от терапевт в 6 стъпки.

  1. Диагностицирате зоната, която ще бъде третирана.
  2. Поставяте подложката Cool Gel върху областта, която сте избрали за третиране.
  3. Поставете апликатора cooltech на подложката с Cool Gel.
  4. Следва локално контролирано охлаждане, което води до апоптоза на мастните клетки.
  5. След процедурата махнете апликатора и направете масаж.
  6. При завършване на процеса мастните клетки започват да се елиминират чрез физиологични механизми. Първите резултати се забелязват след 2 седмици.
Криптолиза

ЕТАПИ:

  • Вакуумът на CoolTech® изтегля само излишните мазнини, като същевременно останалите тъкани остават защитени. Вакуумът намалява притока на кръв в зоната на третиране, което причинява целенасочен контрол на третираната зона.
  • Мастната тъкан е в контакт с охлаждащи подложки на апликатора. Те генерират охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура.
  • Процедурата трябва да продължи 70 минути, за да получите желаните резултати.

РЕЗУЛТАТИ:

Обработваната зона намалява с 1.3 см до 5.3см ±. Тези резултати са видими след 15 дни до 3 седмици след първата процедура. Повторно третиране на същата зона се прави 1 месец по-късно. До 30% по-малко мазнини в третираната зона от 1 процедура, а след 3 процедури се достига до 70% унищожение на мастните клетки.

СЕРТИФИКАТ:

Испанският апарат COOLTECH на фирма COCОON Medical притежава FDA за качество и безопасност, както и CE сертификат.

Изключителният дизайн на cooltech позволява да работите с два 2 апликатора едновременно, като по този начин намалявате времето за 1 процедура и дискомфорта на пациента. В 1 сесия ще можете да обработите две области, постигайки по-видим и хомогенен ефект. Апаратът разполага с 6 апликатора, подходящи за третиране на различни зони от тялото и дори лицето:

ЦЕНОРАЗПИС - КРИОЛИПОЛИЗА

Криолиполиза- скулпториране на тяло

ЗонаЦена2 процедури4 процедури6 процедури
Криолиполиза корем 400 лв.700 лв.1300 лв.1800 лв.
Криолиполиза външна част бедра400 лв.700 лв.1300 лв.1800 лв.
Криолиполиза вътрешна част бедра400 лв.700 лв.1300 лв.1800 лв.
Криолиполиза колене0 лв.
Криолиполиза ръце0 лв.
Криолиполиза задни части0 лв.
Криолиполиза задни части0 лв.
Втора зона300 лв.