Мезотерапия на лице и шия

Мезотерапия за лицеМезотерапия с хиалуронова киселина и Биоревитализация

Мезотерапията е метод за инжектране с много малки и тънки игли на малки дози активни съставки. Зоните, върху които може да се прилага са лице, шия, деколте, ръце, тяло. Те целят цялостно подмладяване, блясък, хидратация и стягане на кожата. Биоревитализация е ревитализация на кожата по биологичен път чрез възстановяване живота на кожата. Това е неоперативен метод, който широко се използва за борба със стареенето и при редица други естетични проблеми с кожата. Техниката е открита от италиански учени. В кожата се инжектира на малки дози чиста хиалуронова киселина от неживотински произход. Хиалуроновата киселина е главният структурен елемент на съединителната тъкан.

Тя стимулира важни процеси в човешкия организъм. Хиалуроновата киселина осигурява хидратация на кожата. Естетвеното и съдържание в кожата на млади е по-голямо, за това тяхната кожа изглежда по-светла и стегната. С времето съдържанието й в кожата намалява, което води до намаляване на тонуса на кожата, сухота, намалена еластичностост, кожата спира да изглежда красива. Тя става дехидратирана и се появяват бръчки. В допълнение се появяват следи от фотостареене – петна, загуба на еластичност, намален тонус заради въздействието на UV лъчи.

Първото, което забелязват клиентите е заличаване на бръчките. Заради хиалуроновата киселина се ускорява синтеза на собствена хиалуронова киселина и колаген от самия организъм. След втора процедура, кожата вече е започнала да произвежда колаген и хиалуронова киселина, което я прави още по-ефективна. И така след минималния курс от 3-4 процедури дълготрайните резултати са на лице – по-гладка и стегната кожа, сияен тен, изравнена повърхност. Може да се каже, че биоревитализацията е стимулираща терапия.

За кого е подходяща биоревитализацията?

  • всички възрасти за лице, шия, деколте, ръце;
  • за повяхнала кожа;
  • за бръчки около очи, устни;
  • за отпускане на овала на лицето;
  • за кожа на пушачи;
  • за дехидратирана кожа – на лицето, деколтето, ръцете;
  • за възстановяване структурата на кожата;
  • за кожа с петна – на лице, деколте

ЦЕНОРАЗПИС - МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ И ШИЯ

Мезотерапия - дълбока хидратация

ТипЦена
Neuvia - organic 350 лв.
Jalupro HMW 250лв.
Jalupro classic 150 лв.

Мезотерапия Pluryal

ТипЦена
Очи0 лв.
Лице0 лв.
Шия0 лв.
Деколте0 лв.
ТялоЦената се определя в зависимост от зоната. Стартира от 80 лв.