Дермапланинг

Дермапланинг е наложена, абсолютно безболезнена и без контра-индикации ексфолираща процедура, която произхожда от Азия, но поради ненадминатите си мигновени резултати бързо набира популярност в модерните и известни козметични центрове и естетични клиники в САЩ и Европа, и се превръща в една от най-предпочитаните терапии за почистване на лице.

Дермапланинг се извършва посредством плъзгане на стерилен медицински скалпел предава чистота на кожата на лицето.

ДермапланингСамата процедура представлява ексфолиация на горния слой на епидермиса, при която се отстраняват механично „прасковените“ мъхчета от повърхността на кожата, мъртвите клетки и леките неравности, предава гладка повърхност за безупречен грим, свежо и блестящо лице, с перфектен контур и прибрани черти. Не причинява раздразнение, червенина или оттоци, а буквално трансформира, преобразява вида на нашата кожа. Една страхотна анти-ейдж регенерираща терапия за моментално подмладяване, безупречен сияещ тен и младолико излъчване.

Противно на общоприетото вярване, веднъж премахнати мъхчетата няма да пораснат по-гъсти или по-тъмни, както и няма да се превърнат в тъмно окосмяване. Дермапланинг се препоръчва веднъж в месеца и е подходяща за всеки тип кожа и всяка възраст, без разбира се, акнеичната в активна фаза.

Поради изцяло механичната си апликация без други продукти, най-сетне бременните и кърмещи дами също могат да почистят лицето си без да се притесняват от алергии или странични реакции. Веднага след процедурата е възможно поставянето на маска или апликация на пилинг, по преценка на козметика. До минимум седмица след дермапланинг резорбиращата функция на кожата е с 40% по-силна и активните съставки от продуктите за домашна грижа проникват в пъти по-ефективно.

ЦЕНОРАЗПИС - ДЕРМАПЛАНИНГ

Дермапланинг - премахване на нежелания мъх по лицето

ТипЦена
Дермапланинг59 лв.
Дермапланинг - файшъл99 лв.
Дермапланинг с лек пилинг 110 лв.