За Нас

Начало

За Нас

DermaV

Една мечта превърната в реалност!

DermaV

Нещо по – различно, но с истински резултати!

DermaV

Опит придобит отвъд океана!

Казвам се Велислава Кирилова след близо 20 години извън родината, аз и моето семейство се завърнахме отново в България и по-точно тук във Велико Търново, за да сбъднем мечтата си ...DermaV.

Професията ми на медицинска сестра в огромният и величествен Ню ЙОРК , ме пренесе в света на пластичната хирургия и козметичната дерматология – там където всяка жена има какво да открие , за да се запази вечно млада , там където и мъжете вече много смело искат да подражават на нас жените .

Имах късмета и удоволствието да работя с изключително опитни специалисти като

д-р. Athena Kaporis известен дерматолог и д-р. Scoot Newman светило в пластчната хирургия , специалисти и мои учители които ми дадоха възможност да работя с клиенти от вишите среди на окръг Уестчестър и Ню Йорк сити . В техните офиси имах възможност да работя и да добия опит с най – модерните лазерни апарати от световно известните марки като Syneron – Candela , Fraxell Dual , Coolsculp , Palomar , Pelleve -RF и др.

Завърнах се в България с безценен опит и умения , които искам да предоставя на клиентите тук и да им покажа как постоянството и ежедневната подръжка правят промени в положителен аспект и ни дават възможността да изглеждаме млади , свежи и да бъдем със самочуствие на добре изглеждаща персона .

В DermaV ще се срещнете с иновативен подход към съчетаването на процедури като дерма рол , дермапен , дермабразио , лазерна процедури и с различни химични пилинги . Тук ще намерите индивидуалният подход , който ще бъде ключовият критерий в третирането на Вашето лице , шия или деколте . При нас ще откриете лазера Candela Gental Yag , който може да бъде използван през всички годишни сезони , което прави Вашата лазерна епилация  високо качествена и ефективна . В нашият естетичен център на Ваше разположение са и процедурите за механично попълване и възстановяване обема и гладкостта на кожата с висококачествените продукти на фирмите Galderma – Restylane,  Alergan – Vistabel (Botox) , Neuvia – organic , Synclear – Perfecta , фирми завоювали имената си в естетичната дерматология като златен стандарт . Доктор – Дерматолог Светла Василева ще направи допирът ви с тях лесен , а резултатите ви естествено удивителни . Добре познатите процедури за лазерно подмладяване и премахване на нежелани капиляри са винаги на разположение за Вас нашите клиенти . Новото и интересно и за първи път на територията на Велико Търново е и процедурата за скулпториране на тялото Coolthech – криолиполиза .

За първи път в България и само при нас , имате възможността да се запознаете с новата линия за ежедневна подръжка на лицето SkinBetter, която произлиза от лабораториите на продуктите Restylane и Dysport , линия която за първи път ще покаже , че нежеланите бръчки могат да изглеждат и по-добре .

Ние вярваме , че красотата е вътрешената подребност на всеки човек , независимо от неговата възраст .

Затова , специално внимание обръщаме и на младежите в тинейджерска възраст и тяхната борба с нежеланото акне , което знаем как да бъде победено .

Доста силно ще бъдат изненадани и почитателите на масажите които се предлагат при нас . Техниката , начина и обстановката са нещо , което почти никъде не сте срещали в България .

24 часа – 7 дена в седмицата може да разчитате и на грижите на нашият докторски екип в лицето на Д-р. Даниел Илиев – медицински директор в нашият център и Д-р. Светла Василева дерматолог . Надяваме се , че тяхното присъствени ще направи Вашето посещение по комфортно и уверено .

След всичките години работа зад океана, вярвам че Българската красота е ненадмината ….Целта на нашият екип е да я съхраним възможно най – дълго.

Очакваме Ви !